Osobnej Starostlivosti Spotrebiče

2 ks Profesionálne Dvojité Bočné Nohy Súbor Rašpľa Päty Strúhadlo Pevného Odumreté Mozoľov Odstraňovač Pedikúra Súbor Nohy Strúhadlo

€2.82 €4.15
  • Popis
  • Recenzie (0)
  • Ďalšie Informácie
SKU: w79367

2 ks Profesionálne Dvojité Bočné Nohy Súbor Rašpľa Päty Strúhadlo Pevného Odumreté Mozoľov Odstraňovač Pedikúra Súbor Nohy Strúhadlo kruté zimné počasie, v kombinácii s chôdza alebo beh, alebo dokonca len statické stojí, to všetko môže spôsobiť množstvo nohy podmienky, ako sú bolestivé callous a kukurice (hard skin) build-up, takže nie je divu, musíme sa viac staráme o svoje nohy!

Väčšina ľudí si svoje nohy ako samozrejmosť, kým bolesť alebo problémy, ako sú pľuzgiere alebo mozole rozvíjať.Ale je dôležité byť láskavý, aby vaše nohy a postarať sa o ne-skôr, než nastanú problémy-a na liečbu existujúcich problémov, než sa obmedziť vašu schopnosť fungovať.

Používajte správny nástroj, robiť pravidelnú údržbu, je dôležité, aby kukurica a mozoľov minimálne a poskytovanie vhodnej podpory tlaku zabraňuje nadmernej expozície na priťažujúce tlakovými silami.

Farba:modrá

Materiál:PS materiál +430 oceľového plechu + brúsny papier

Veľkosť:17 x 3.2 x 2cm

Obsah Balenia:

2 x nohy súbor

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Pridajte Vaše Komentáre

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie

Váš názor*

Názov*

E-mail*

  • Názov Značky : MiLESEEY
  • Pôvod : Kontinentálna Čína