Motocyklové Príslušenstvo

Trailerable snežných skútrov Kryt Vodotesný A Ochrana pred UV žiarením Trailerable snežných skútrov Kryt Non-scratch Hood Podšívka & Elastická Šnúra

€20.11 €40.21
  • Popis
  • Recenzie (0)
  • Ďalšie Informácie
SKU: w4010

Udržať vaše snežných skútrov v top podmienok s týmto odolný kryt.Môže účinne chrániť vaše rolbou pred UV žiarením, kyslým dažďom corrosions, prachu a škrabancov.Nemusíte ho používať len v zime, to môže tiež zabrániť blednutiu a starnutie v lete.Má štyri elastická stretch pracky na štyroch rohoch zabezpečiť pohodlný strih a jednoduchú inštaláciu.

Špecifikácie:

Názov: kryt snežných skútrov

Materiál: 190T Oxford handričkou

Funkcie: chrániť pozerať na snežných skútrov a zabrániť drobnosti z corroding

Sezóna: štyri ročné obdobia

Balenie zoznam:

1 x snežných skútrov Cove.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Kompletná ochrana: Tento snežných skútrov kryt poskytuje komplexnú ochranu pre váš snežných skútrov pred poškodením.Môžete zvoliť správny kryt pre váš snežných skútrov na základe jeho veľkosť.Tento snežných skútrov kryt sa dodáva v troch rôznych veľkostiach L/M/S, aby sa zmestili rôzne veľkosti snežné skútre.

2.Vody-tesný a slnko-safe: Tento snežných skútrov skladovanie krytu je vytvorený z 190T Oxford látky, ktorá je voda-pevné a prachotesný.To zaisťuje, že vaše snežných skútrov udržuje čisté a upratané, a stráže efektívne ju pred UV žiarením, kyslým dažďom corrosions, a iných škôd.

3.Pohodlné na nosenie: Tento snežných skútrov kryt prichádza s úložný vak, ktorá vám umožňuje jednoducho uložiť auto kryt do vrecka, keď nebudete musieť použiť.Taška je kompaktný a zaberá málo miesta, takže je ľahko prepravovať a skladovať vaše rolbou kryt.

4.Zaistite ju pevne: Tento snežných skútrov kryt je skvelý spôsob, ako chrániť váš snežných skútrov z prvkov.Má štyri elastická stretch pracky na štyroch rohoch a dvojité šnúrkou uzavretie zaistite ho pevne na vaše rolbou.

5.Jednoduché hľadá: Tento jednoduchý a štýlový snežných skútrov kryt je ťažké a trvalé.To je vynikajúci darček, ktorá ukazuje vašu osobnosť a vkus pre vašich príbuzných a priateľov, ktorí milujú snowmobiling.To tiež zhoduje s rolbou, takže je pôsobivejšie.

Pridajte Vaše Komentáre

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie

Váš názor*

Názov*

E-mail*

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Druh Materiálu : 190T Oxford handričkou
  • Položka Dĺžka : 30cm