Počítačové Komponenty

HC06 HC-06 Bezdrôtový Sériové 4 Pin Bluetooth-kompatibilné Komunikačné Na Arduino Bluetooth-kompatibilné Modul

€3.52 €6.75
  • Popis
  • Recenzie (0)
  • Ďalšie Informácie
SKU: w372174

Vlastnosti produktu:

1. Jadro modul používa HC-06 slave modul, a popredných rozhrania patria VCC,GND,TXD a RXD.LED stav výstupný pin je vyhradené

2. led indikuje stav Bluetooth-kompatibilné spojenie.Blikanie ikony znamená, že nie je bez Bluetooth-kompatibilné spojenie; ustálený o označuje, že Bluetooth-kompatibilného je pripojený a port je otvorený

3. Základná doska 3,3 V LDO, vstupné napätie 3.6-6V, aktuálne o 30mA, keď nie je spárované, o 10mA po spárovaní, vstupné napätie je zakázané prekročiť 7V!

4, rozhranie úrovni 3,3 V, môžete byť priamo napojené na rôzne jedného čipu mikropočítačový (51, AVR, PIC, RAMENO, MSP430, atď.), 5V jedného čipu tiež môže byť priamo pripojený, č MAX232 alebo MAX232!

5, efektívna vzdialenosť otvorený priestor, je 10 metrov, viac ako 10 metrov, je tiež možné, ale spojenie kvalitu táto vzdialenosť je a nie je zaručená

6. Keď full-duplex sériový port sa používa po spárovaní, nemusíte poznať všetky Bluetooth-kompatibilné protokol.To však podporuje iba 8-bit data bit, 1-bit stop bit, a žiadna kontrola parity.

7. Keď Bluetooth-kompatibilné spojenie nie je zriadený, prenosová rýchlosť, mena, a párovanie heslo môže nastaviť NA príkaz, a nastaviť parametre môžu byť uložené po výpadku elektrického prúdu.Bluetooth-kompatibilné spojenie sa automaticky prepne do transparentný režim

8, malé rozmery (základné vzdelanie 3,57 cm*1.52 cm), továreň na patch výroby, zabezpečiť kvalitu opravy.A stanoviť transparentné tepelné shrinkable trubice, prachotesný a krásne, a má určité antistatická schopnosť.

9. Tento odkaz je otrokom, a slave funkcia môže byť spárovaný s rôznymi počítačmi s technológiou Bluetooth-kompatibilné funkciu Bluetooth-kompatibilné hostí, najviac mobilné telefóny s Bluetooth-kompatibilné, PDA, PSP a iných inteligentné terminály.Otrok nemôže byť spárovaný s ostatnými.

Skutočnosť (Veľmi dôležité) :

TXD: označuje zasielanie ukončiť.To je obvykle využíva ako svoje vlastné odosielanie konca a musí pripojiť k RXD iného zariadenia pre normálnu komunikáciu.

RXD: indikuje príjem konca.To je zvyčajne reprezentované ako jeho vlastný príjem konca.V bežnej komunikácii, sa musí pripojiť k TXD z iného zariadenia.

V bežnej komunikácii, TXD je vždy spojené s RXD prístroja!

Self-zbierka: V bežnej komunikácii, RXD je pripojený k TXD iných zariadení.Preto, ak chcete prijať dáta odoslané sami, ako názov napovedá, že je, ak chcete prijímať dáta odoslané sami, že je váš TXD je priamo napojené na RXD, používané na testovanie, či vysielanie a príjem je normálne, je rýchly a jednoduchý test metóda, keď sa vyskytne problém, najprv urobiť test na určenie, či výrobok, ktorý je chyba.Tiež sa nazýva slučka test.

Pridajte Vaše Komentáre

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie

Váš názor*

Názov*

E-mail*

  • Kompatibilné S : Urob si sám
  • Názov Značky : SZFYDOSH
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Typ Príslušenstva : Rozšírenie Doskové