Domov Skladovanie A Organizácie

Rekvizity 7pcs Baby Baby Mesiacov Deliče Veľkosť Fotografie Pre Dekorácie Organizátori Domov Škôlky 0-24 Akryl Skriňa Skriňa

€61.69 €123.38
  • Popis
  • Recenzie (0)
  • Ďalšie Informácie
SKU: w259989

Popis:

Materiál: Akryl

Veľkosť:18x7.1 cm/7.08x2.8 palcov

Farba:ako na obrázku

1.Vysoká kvalita: Táto detská skriňa delič je vyrobené z eko-šetrné a zdravé akryl materiál, bez zápachu, povrch hladký, odolný a trvanlivý.Môžete nakresliť vzor, ľahko splniť vaše HOBBY potreby

2.Estetické odvolanie: Naše dieťa, skrine, stojany sú z číreho akrylátu ušetriť veľa času a úsilia nájsť oblečenie, ktoré budete potrebovať, a udržať vašom šatníku usporiadaný.

3.Všestrannosť: na Rozdiel od iných skriňa deliče, ktoré môžu byť vhodné pre určité typy oblečenia alebo veľkosti, dieťa skrine, stojany sú univerzálne a môžu byť použité pre širokú škálu oblečenia veľkostí a typov.

4.Hodí pre všetky škôlky dekor: Jasné farby fit žiadnej detskej izbe dekor!Či už sú to hory, medveď, forest, český škôlka, detská sprcha tému alebo iné rôzne štýly skrine, rod.

5.Ideálne pre rodičov-k-byť: Všetky čoskoro-k-byť rodičia budú milovať túto zmysluplnú a užitočnú baby shower !Pomôžte im udržať náskok pred hra a ušetriť viac času tým, dôležité predmety, ako maznanie s ich nový prírastok.Tieto deliče sú musia mať pre všetky rodičovstvo organizátor.

POZNÁMKA

1. Ako všetci vieme ,na rôznych počítačoch displej farby inak,farba skutočné položka sa môže mierne líšiť od týchto obrázkov.

2. Ak máte pocit, ťažké vybrať veľkosť ,môžete neváhajte a kontaktujte mewe vám niektoré návrh,ale to je pre vás len orientačný.

3.Mohli by sme prijať Zmiešané tovaru,Farby A Veľkosti Objednávky.Viac množstve, viac zľavu.

Balík obsahuje:

7 ks* skriňa deliče

Ďakujeme za vašu podporu!Vitajte kúpiť od nás!Môžete skontaktovať s nami a získajte viac podrobností tovaru .Pekný deň!

Pridajte Vaše Komentáre

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie

Váš názor*

Názov*

E-mail*

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Č. Háčikov : 7
  • Materiál : PVC