Domácnosti Merchandises

Ručné Blok Meerschaum Rúry

€104.03
  • Popis
  • Recenzie (0)
  • Ďalšie Informácie
SKU: w2283

Ručné Blok Meerschaum Rúry

Meerschaum On-Line

Veľkosť Na Pink Štítok (Cm) Prosím, Pozrite Fotografie pre veľkosť

.

Už ste niekedy dymu Meerschaum Rúry?

Meerschaum je veľmi jedinečné minerálne, typ pevného bielej hliny.

Meerschaum je hydratované horčíka, silikátové, jej technický názov je sepiolite.To je nájdené v žily alebo prirodzene sa vyskytujúcich v malom meste Anatólii.

Potrubie je sám o sebe prirodzený filter, ktorý absorbuje nikotínu.Vzhľadom na jej jedinečný charakter, budete mať v pohode a mäkké fajčenie skúsenosti.

Ďalšie zaujímavé je, napr potrubie peny pomaly meniť ich farby na rôzne tóny zlata a tmavo hnedá, pridá viac radosti pre potešenie z fajčenia.

Existujú aj iné páry dôvodov radšej napr potrubie peny,

Po prvé, na Rozdiel od vres rúry, Meerschaum nikdy popáleniny, čo znamená, že ste don?t potrebné vopred fajčenie pre kvalitné fajčenie potešenie, a dostanete ho aj na prvé fajčenie.

Po druhé, vaša rúrky sú vyrobené v Eskisehir, v ktorých môžete dosiahnuť najvyššiu kvalitu meerschaum na svete, len v tomto malom meste Turecka.

Po tretie, vaša rúrky sú ručné remeselnícky meerschaum majstrov, ktorí majú viac ako 30 rokov skúseností v rezbárstvo meerschaum.

Získate presný meerschaum model zobrazený na obrázku s jeho okná.

Okrem toho, ak si želáte, môžete pridať vlastný zmeny, ako napríklad čo nám napísať svoje meno.

Okrem toho by som chcel jasne, že vaše položky sú 100 percent rezbárstvo hand-made umenie, čo znamená, že môžu byť niektoré malé nuansy rozdiely v porovnaní s ilustráciu vašej rúry model si vybrané(Pretože každý meerschaum blok má svoje jedinečné štruktúry), ako je jeho kmeňa a jej formy.

Pre akúkoľvek otázku, prosím, preto neváhajte.

O MeerschaumOnline

Vitajte na Pipoogle & MeerschaumOnline, Z Meerschaum Bane Na Váš Domov !

Sme hrdí na to, predstaviť široký výber poistného fajky.Pipoogle & MeerschaumOnline funkcie turecký Blok Meerschaum, dodávané výhradne od Pipoogle & MeerschaumOnline Meerschaums Všetky rúry ponúkané Pipoogle & MeerschaumOnline Rúrky spĺňajú alebo prevyšujú naše náročné "Štandardom Dokonalosti."

Pipoogle & MeerschaumOnline Rúry je rodina vlastní a prevádzkuje rozšírenie Pipoogle & MeerschaumOnline Meerschaums, založená v roku 1972 tým, Nevzat Çay a jeho Otec Nejdet Çay.

Hilmi Çay sa predávajúci a meerschaum rúry master.kto zabezpečil pokračovať stránky.Hilmi Çay , Vnuk Nejdet Çay , je nová generácia Meerschaum rúry master.Narodil sa a žije v Eskişehir / TURECKO

Pridajte Vaše Komentáre

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie

Váš názor*

Názov*

E-mail*

  • Pôvod : TR(Pôvodu)