Interiérové Doplnky

Auto Spätné Zrkadlo Držiak Univerzálny Telefón GPS Držiak Telefónu Pripojiť Univerzálny Držiak Telefónu, Navigácie GPS Držiak Pre Všetky Mobilné

€10.09 €20.17
  • Popis
  • Recenzie (0)
  • Ďalšie Informácie
SKU: w1538

Popis:

Naše auto zrkadlo mobilný telefón sa pripojí sú vhodné pre všetky mobilné telefóny a všetky modely áut.

1. Vyrobené z vysokokvalitného ABS materiál, zaoblený dizajn, odolné, a non-deformácia.

2. S 360 stupňov otáčanie štruktúru, môžete dať telefón v každom smere, aby si najlepší zážitok z jazdy.

3. Môžete ho použiť pre navigáciu, sledovanie videa, aby sa video hovory, live stream, záznam videa, záznam jazdy poznámky a viac, zatiaľ čo vy sedíte na co-pilot.

Špecifikácia:

Meno: Auto Spätné Zrkadlo Telefón Mount

Farba: Čierna

Materiál: ABS+PU

Veľkosť: 14*15 cm (5.5*5.9 Cm)

Balenie Zoznam:

Auto Spätné Zrkadlo Telefón Mount*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Žiadne ďalšie Poklony Hlavu: auto, telefón majiteľa je namontované na aute spätné zrkadlo, a môže byť upravená voľne, aby sa vaše oči na ceste.Nie je potrebné pozrieť sa dole na navigáciu a užívajte si pohodlnejšie a bezpečnejšie užívateľské skúsenosti.

2.Pohodlné Použitie: multifunkčné spätné zrkadlo držiaka telefónu možno otáčať o 360°, a váš telefón môže byť umiestnené v ľubovoľnom smere (horizontálne, vertikálne, atď.), vám prinesie najlepší zážitok z jazdy.Jeho dĺžka ramena môže byť zasunuté 0-5 cm a nebude blokovať váš pohľad.

3.Jednoduchá obsluha: Používanie autotelefónu mount počas jazdy, môžete si jednoducho nastaviť telefón na výšku alebo na šírku obrazovky s jednou rukou.Držiak telefónu chráni váš telefón v mieste bez ohľadu na to, ako hrboľaté ceste, pretože jeho štyri-pazúr dizajn.Všetky mobilné telefóny a všetky modely áut, môžete použiť tento mobilný telefón majiteľa.

4.Rôzne Použitia: Universal car phone držitelia môžu byť použité pre všetky mobilné telefóny a všetky modely áut.Môžete ho použiť pre navigáciu, sledovanie videa, aby sa video hovory, live stream, záznam videa, záznam jazdy poznámky a viac, zatiaľ čo vy sedíte na co-pilot.

Budete mať rôzne skúsenosti, pretože jeho minimalistický dizajn.

5.Ľahko Demontovať: môžete Si vybrať naše auto držiaka telefónu, pretože je vyrobené z ABS materiálu, je veľmi jednoduchá na inštaláciu a odstránenie, a nebude zanechať stopy po odstránení.Môžete tiež dať naše auto telefón držiak na palubnú dosku ako nebude poškodenia palubnej dosky, alebo odísť nevzhľadné lepidlo značky.

Pridajte Vaše Komentáre

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie

Váš názor*

Názov*

E-mail*

  • Pôvod : Kontinentálna Čína