Interiérové Doplnky

Auto Prieduch Držiaka Telefónu Zdvíhateľnej Telefón Pripojiť Univerzálny 360 Stupňov Rotácie Air Vent Telefón Stojan Pre Autá

€19.54 €39.08
  • Popis
  • Recenzie (0)
  • Ďalšie Informácie
SKU: w1462

Popis:

Telefón Držiak je vyrobený z vysoko-kvalitného materiálu, ktorý je stabilný a trvanlivý, odolá hmotnosti najmenej 45 libier (20 kg).

1. Môže byť pevne dotiahnuté, nie je ľahké spadnúť.

2. Uplatniteľné na 98% áut vetranie zásuviek.

3. S mimoriadnym držiak klip dizajn, jednoduchá inštalácia.

4. Kompatibilná so smartphone držiteľov a tablet držiteľov.

Výrobok balenie: box

Hmotnosť výrobku: 100 g

Atribúty produktu:

horizontálne a vertikálne vetracie base: Loptu hlavou o 17 mm/0.66 palec

kolo zásuvky base: Loptu hlavou o 17 mm/0.66 palec

pásy odvzdušňovací base: Loptu hlavou o 17 mm/0.66 palec

Balenie zoznam:

1pc * Auto Prieduch Telefón Holde

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vylepšený Dizajn: Auto Prieduch Držiaka Telefónu nie je ľahké spadnúť, ktoré môžu byť pevne dotiahnuté, aby sa zabezpečilo, že nebude spadne za žiadnych okolností.

2.Široká Kompatibilita: Tento držiak do Auta Držiaka Telefónu sa vzťahuje na viac ako 98% automobilov otvory.To je dôležité, auto príslušenstvo, ktoré je kompatibilné s smartphone držiteľov a tablet držiteľov.

3.Jednoduchá Inštalácia: Vďaka špeciálnej konštrukcii clip držiak, náš Mobilný Telefón Držiak pre Auto Prieduch je veľmi ľahko nainštalovať.Stačí len vložiť do zásuvky čepeľ z auta a nastavte dĺžku háčik, otočením gombíka, aby zodpovedal zásuvke.

4.Široko Použitie: humanized pripojenia USB dizajn Zdvíhateľnej Telefón Mount robí si už mohli ohroziť vašu bezpečnosť pri jazde.To môže byť použitý pre horizontálne otvory, vertikálne otvory, a kruhové otvory.

5.Univerzálny Mobilný Telefón Príslušenstvo: mobilný Telefón Držiak do Vozidla môže odolať hmotnosť najmenej 45 libier (20 kg), ktorý je vyrobený z ABS, odolné voči chladu a teplu odolné.To je stabilný a trvanlivý na dlhú dobu používania.

Pridajte Vaše Komentáre

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie

Váš názor*

Názov*

E-mail*

  • Farba Meno : Čierna
  • Pôvod : Kontinentálna Čína