Počítač & Office

3D Tlačiarne Diely MK8 Vytláčacie Upgrade Kit Jar Silikónové Ponožka Stepper Klapky TL-Hladšie pre vzdať sa 3 CR10 CR-10S Tlačiareň

€8.35 €13.24
  • Popis
  • Recenzie (0)
  • Ďalšie Informácie
SKU: w1332

Popis Položky:

Premium upgrade kit pre váš vzdať sa 3 tlačiareň, to rýchlo a jednoducho inštalovať zbierky snažil a testované upgrady zlepšiť výkonnosť a spoľahlivosť pre váš vzdať sa 3 tlačiarne.

Súčasťou výrobcom hliníkových lisovaných profilov upgrade umožňuje spoľahlivejšie vlákna kŕmenie a nie opotrebúvajú viac času ako továreň na dodávané plastové zhromaždenie bude robiť.

Vysoká teplota silikónové hot konci ponožka pomáha s hot konci teplotnú stabilitu vášho vyhrievané blok, silikónové ponožka tiež zabraňuje teplo vyžarujúce do vášho tlač, majúc túto teplo preč z vášho tlač umožňuje zvýšený previsy.Toto je základom pre výrobu kvalitné výtlačky.

Štyri byt, ktorý sa skončil kompresie posteľ pramene zlepšiť pevnosť a stabilita tlače posteľ, úroveň, posteľ je kľúč na výrobu vysoko kvalitné výtlačky, tieto lepšiu tuhosť byt, ktorý sa skončil pramene znamená, že vaše posteľ pobytov úrovni dlhšie.Vzhľadom na zvýšené dĺžka týchto prameňov môže byť nutné upraviť vašu osi Z konca zastaviť na určité pre vzdať sa 3 tlačiareň verzie.

TL-Hladšie je addon modul pre stepper motor ovládače, inštalované vo vnútri riadiacej dosky box.Jedným z kľúčových dôvodov, pre inštaláciu TL-smoothers na na vzdať sa 3 je zníženie 'losos kože" typ účinok, ktorý môže byť viditeľné na povrchu výtlačkov.Tieto sú vybavené X a Y motor osi tlačiarne.

Dva kvalitné NEMA 17 stepper klapky sú zahrnuté jeden pre montáž na X stepper motor a druhý pre Y stepper motor.Inštalácia týchto dáva drastické zníženie hladiny hluku z vášho 3D tlačiarne.Vezmite prosím na vedomie, niektoré pre vzdať sa 3 modely majú push fit kolesá, remenice, je jednoduché zistiť, ktorú verziu máte, ak váš kladka nie je zabezpečené na hriadeľ motora závrtnými skrutkami máte push fit verziu, bohužiaľ klapky nemôže byť ľahko inštaluje s push fit kladka kolesá.

Kľúčové Vlastnosti:

Vhodné pre Creality 3 vzdať sa, vzdať sa 3 Pro

Vysoko Kvalitné Diely

Zlepšiť Kvalitu Tlače

Zlepšiť Výkon Tlačiarne

Ticho Tlačiareň

Správne 'Losos Kože" Na Výtlačkov

Detaily Produktu:

1 x výrobcom Hliníkových lisovaných profilov Montáž

2 x Silikónové Hot Konci Ponožka

4 x Byt, ktorý sa Skončil prítlačné Pružiny

2 x NEMA 17 Stepper Klapky

2 x TL-Hladšie Moduly a Vedie

Pridajte Vaše Komentáre

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie

Váš názor*

Názov*

E-mail*

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : SANBrother
  • Položka Druh : J-vedúci

Značky: 3D Tlačiarne Diely, 3D Tlačiarne Diely a Príslušenstvo, 3D Tlač a Doplnkovej Výroby